Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че назначаването на вече бившия старши

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че назначаването на вече бившия старши
Коментари Харесай

Павел Колев: Дерменджиев беше грешка, Хубчев и Херо са варианти за Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев призна, че назначението на към този момент някогашния старши треньор на " сините "  Георги Дерменджиев е било неточност, написа Sportal.bg.

Доскорошният началник в БФС добави още, че селекционерът на България Петър Хубчев и наставникът на казахстанския Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров са измежду разновидностите за нов треньор на 26-кратния първенец на България.

" Да назначим Георги Дерменджиев, се оказа неточност, която си признаваме. По-добре да я поправяме в точния момент, в сравнение с да продължим да затъваме ", съобщи изпълнителният шеф на Левски часове след уволнението на опитния експерт.

" Ако Петър Хубчев напусне националния тим, може да бъде алтернатива. Разбрах, че Димитър Димитров е пред разлъка с Иртиш. С него съм разговарял няколко пъти през последните три месеца. Херо постоянно е вид, тъй като е един от най-хубавите ни треньори. С Мъри също съм приказвал, само че там нещата не са на дневен ред, защото той гледа към чужбина. Чужденец мъчно ще притеглим поради нужния дълъг интервал на акомодация ", добави още Павел Колев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР